Select Page

Få intelligent energistyring og energibesparelse med et IBESS til din bolig

For at nå folketingets mål om at reducere udledningen af CO2 med 70% inden 2030, skal alle sejl sættes til. Dette er baggrunden for, at vi har tænkt ud af boksen og vil forsøge at udnytte en kendt teknologi på en ny måde, således vi hurtigst muligt kan komme i gang med at nedbringe, ikke kun CO2, men også forbruget af EL på de tidspunkter af døgnet, hvor elnettet er mest belastet.

Samtidig er det et faktum, at vores vind- og solenergi skaber et uudnyttet potentiale ved at levere mere strøm, end der er behov for uden for spidsbelastningstiderne. Dette sker ofte om natten, hvor prisen på el dermed falder væsentlig i forhold til dagsprisen.

IBEES systemet bliver et bæredygtigt og økonomisk, nøglefærdigt batteri og – strømopbevaringssystem bestående af et fleksibelt konfigurerbart batterianlæg, hvor kunden henter strøm, når prisen er lav og kan bruge den, hvor prisen ellers ville være høj. Denne metode kaldes Energy Arbitrage og er ofte nævnt som en af fremtidens metoder til nedbringelse af energibehovet og dermed CO2.

Men det der gør IBESS til fremtidens “Smart Grid” er at den måler på de data du selv giver systemet, således den meget intelligent, altid sørger for at du har al den strøm du skal bruge, netop når du har behovet. Dette gør en kæmpe stor forskel for omkostningerne til etableringen af et batterianlæg.

Vores vision er, at kunder i Danmark i nær fremtid skal kunne bestille et komplet nøglefærdigt IBESS system til opsætning i ethvert hjem. Uanset tilgangen skal der leveres en løsning tilpasset kundens behov for strøm, oftest i intervallet ca. 5 kW og op til 100 kW.